Programació de cursos per al mes de
maig. I com també ja sabeu si la programació no s’ajusta a les vostres necessitats es pot organitzar un curs a mida.
Programación de cursos para el mes de mayo. Y como ya sabéis si la programación no se ajusta a vuestras necesidades se puede organizar un curso a medida.
PROGRAMACIÓ MES DE MAIG
9 de maig. Decoració de pastissos.
De 15,30 a 20 h
Cada
alumne disposarà d’un pa de pessic, el farcim per dins i per fora amb
ganaché, aprenem com utilitzar les eines, la tècnica del tenyit, com
folrar i finalment el decorem. S'entrega dossier amb receptes i consells.
El taller és 100%
pràctic ja que cada alumne treballa la decoració del seu. Tots els materials
que es puguin necessitar per a treballar els teniu disponibles al taller (el pa
de pessic, el farcit, el fondant, eines, talladors…)
11 de maig. Modelat: Geisha
De 16 a 19 h
Aprendrem a modelar figura
18 de maig. Decoració de pastissos.
De 9,30 a 14,30 h
Cada
alumne disposarà d’un pa de pessic, el farcim per dins i per fora amb
ganaché, aprenem com utilitzar les eines, la tècnica del tenyit, com
folrar i finalment el decorem. S'entrega dossier amb receptes i consells.
El taller és 100%
pràctic ja que cada alumne treballa la decoració del seu. Tots els materials
que es puguin necessitar per a treballar els teniu disponibles al taller (el pa
de pessic, el farcit, el fondant, eines, talladors…)
25 de maig. Decoració de pastissos.
Nivell avançat
De 10 a 20 h
Dirigit a persones amb experiència amb fondant.
Farem un pastís de 2 pisos, aprendrem tot el procés
d'elaboració d'un pastís decorat, el farcirem amb ganache i tot seguit el
cobrirem amb fondant. Per al pis de baix folrarem un dummie i per al de sobre
un pa de pessic.
Farem una decoració floral.
S'entregarà dossier amb apunts i receptes, de
diferents pa de pessic i farcits.
Per a més informació: sucreglace2012@gmail.com
PROGRAMACIÓN MES DE MAYO
9 de mayo. Decoración de tartas.
De 15,30 a 20 h
Cada alumno dispondrá de un bizcocho, lo rellenamos
por dentro y por fuera con ganaché, aprendemos cómo utilizar las herramientas,
la técnica del teñido, como forrar y finalmente la decoraremos. Se entrega
dossier con recetas y consejos.
El taller es 100% práctico ya que cada alumno
trabaja la decoración de su tarta. Todos los materiales que se puedan necesitar
para trabajar están disponibles en el taller (el bizcocho, el relleno, el
fondant, herramientas, cortadores ...)
11 de mayo. Modelado: Geisha
De 16 a 19 h
Aprenderemos a modelar figura.
18 de mayo. Decoración de pasteles.
De 9,30 a 14,30 h
Cada alumno dispondrá de un bizcocho, lo rellenamos
por dentro y por fuera con ganaché, aprendemos cómo utilizar las herramientas,
la técnica del teñido, como forrar y finalmente la decoraremos. Se entrega
dossier con recetas y consejos.
El taller es 100% práctico ya que cada alumno
trabaja la decoración de su tarta. Todos los materiales que se puedan necesitar
para trabajar están disponibles en el taller (el bizcocho, el relleno, el
fondant, herramientas, cortadores ...)
25 de mayo. Decoración de pasteles. Nivel avanzado
De 10 a 20 h
Dirigido a personas con experiencia en fondant
Haremos un pastel de 2 pisos, aprenderemos todo el
proceso de elaboración de un pastel decorado, el rellenaremos con ganache y
luego lo cubriremos con fondant. Para el piso de abajo forraremos un dummie y
para el de arriba un bizcocho.
Haremos una decoración floral.
Se entregará dossier con apuntes y recetas, de
diferentes bizcochos y rellenos.
Para más información: sucreglace2012@gmail.com
1 comentari:
Hola me llamo Alicia y keria información sobre el curso de este próximo sábado.El precio y si hay plazas disponibles,gracias!
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