Així que començaré per ensenyar-vos alguns dels últims pastissos que vaig fer l’any passat
Tengo el blog bien abandonado! Desde principios de diciembre que no he escrito nada debido, primero, a una serie de problemas familiares, después por las fiestas de Navidad y últimamente porque he ido un poco atareada preparando proyectos y yendo a cursos.
Así que empezaré por enseñaros algunos de las últimas tartas que hice el año pasado.
Secrets
Al desembre es va inaugurar a Llagostera l’Institut de bellesa Secrets. Al pastís vaig jugar amb els colors de la targeta donant-li un aire entre romàntic i vintage.
Les flors són de paper d’arròs i les decoracions amb glassa elàstica.
En diciembre se inauguró en Llagostera el Instituto de belleza Secrets. En la tarta jugué con los colores de la tarjeta dándole un aire entre romántico y vintage.
Las flores son de papel de arroz y las decoraciones con glasa elástica.
Tassa cafè amb llet - Taza café con leche
La tassa està feta amb rkt (cereals), l’escuma de la llet amb glassa i el sobre sucre de paper d’arròs.
La taza está hecha con RKT (cereales), la espuma de la leche con glasa y el sobre azúcar de papel de arroz.
Zodiac
La tassa està feta amb rkt (cereals), l’escuma del mar amb glassa i el pastís està pintat amb colorant en gel diluït en vodka
La taza está hecha con RKT (cereales), la espuma del mar con glasa y el pastel está pintado con colorante en gel diluido en vodka
Fins aquí els pastissos decorats en fondant, a la propera entrada us ensenyaré algunes flors en pasta de goma que he preparat i penjaré alguna recepta.
Hasta aquí las tartas decoradas en fondant, en la próxima entrada os enseñaré algunas flores en pasta de goma que he preparado y colgaré alguna receta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada