Ingredients:
Per a la base de la galeta:
130 gr. galetes (tipus Digestive)
80 gr. mantega pomada
50 gr. sucre de canya
¼ culleradeta vainilla en pasta
Per a la massa:
500 gr. formatge crema. (Tipus Philadelphia)
200 gr. sucre de llustre
20 gr. gelatina en pols o 10 fulles
180 ml. aigua
350 gr. fruites del bosc congelades
250 ml. nata líquida (min. 35,1% matèria grassa)
Per decorar:
250 ml nata líquida per muntar
25 gr. sucre de llustre
Melmelada de mores Les Temptacions del Rebost
Preparació:
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega, el sucre i la vainilla fins que obtinguem una massa homogènia i consistent (amb l'ajuda d'una cullera anem barrejant i pressionant perquè s'integri)
Greixem un motlle de 22 cm. i cobrim la base amb la massa de galetes. Aplanem bé amb l'ajuda d'una cullera. Reservem a la nevera.
Batem la crema de formatge amb el sucre fins que s'integrin.
Incorporem les fruites del bosc (com he fet servir fruites congelades, les he deixat en un escorridor vàries hores per eliminar l'aigua que desprenen) i batem lleugerament perquè la massa ens agafi color però sense trossejar totes les fruites. Reservem.
Muntem la nata a punt ferm i reservem a la nevera.
Escalfem la gelatina en pols amb l'aigua fins que comenci a bullir, retirem del foc i la deixem reposar 3-4 minuts, si l’heu utilitzat en fulla, primer la deixem en remull uns minuts en aigua perquè s’estobi. Afegim la gelatina a la crema de fruites del bosc poc a poc, sense deixar de batre.
Afegim la nata muntada i barregem amb l'ajuda d'una espàtula fins que obtinguem una crema suau i ben lligada.
Aboquem la massa sobre el motlle i refrigerem almenys 4 hores perquè la massa de formatge qualli bé.
Per a decorar muntem la nata i el sucre de llustre a punt ferm, la posem en una mànega pastissera i finalment acabem amb una decoració de melmelada de mores.
*Notes:
Com a crema de formatge normalment faig servir tipus Philadelfia però a vegades també he fet combinació d’aquesta i Mascarpone.
Podeu preparar el pastís sense la decoració de nata i melmelada uns dies abans i congelar-lo, el dia que el necessiteu el traieu del congelador unes hores abans i l’acabeu de decorar
Recepta treta de: http://cupcakesadiario.blogspot.com.es/2013/05/tarta-de-queso-con-frutos-rojos-y-la.html
Ingredientes:
Para la base de la galleta:
130 gr. galletas (tipo Digestive)
80 gr. mantequilla pomada
50 gr. azúcar de caña
¼ cucharadita vainilla en pasta
Para la masa:
500 gr. queso crema. (Tipo Philadelphia)
200 gr. azúcar glas
20 gr. gelatina en polvo o 10 hojas
180 ml. agua
350 gr. frutas del bosque congeladas
250 ml. nata líquida (min. 35,1% materia grasa)
Para decorar:
250 ml nata líquida para montar
25 gr. azúcar glas
Mermelada de moras Les Temptacions del Rebost
Preparación:
Triturar las galletas y las mezclamos con la mantequilla, el azúcar y la vainilla hasta obtener una masa homogénea y consistente (con la ayuda de una cuchara vamos mezclando y presionando para que se integre)
Engrasar un molde de 22 cm. y cubrimos la base con la masa de galletas. Aplanamos bien con la ayuda de una cuchara. Reservamos en la nevera.
Batimos la crema de queso con el azúcar hasta que se integren.
Incorporamos las frutas del bosque (como he usado frutas congeladas, las he dejado en un escurridor varias horas para eliminar el agua que desprenden) y batimos ligeramente para que la masa nos coja color pero sin trocear todas las frutas. Reservamos.
Montamos la nata a punto firme y reservamos en la nevera.
Calentamos la gelatina en polvo con el agua hasta que empiece a hervir, retiramos del fuego y dejamos reposar 3-4 minutos, si la hemos utilizado en hoja, primero la dejamos en remojo unos minutos en agua para que se ablanden. Añadimos la gelatina a la crema de frutas del bosque poco a poco, sin dejar de batir.
Añadimos la nata montada y mezclamos con la ayuda de una espátula hasta obtener una crema suave y bien ligada.
Verter la masa sobre el molde y refrigeramos al menos 4 horas para que la masa de queso cuaje bien.
Para decorar montamos la nata y el azúcar glas a punto firme, la ponemos en una manga pastelera y finalmente acabamos con una decoración de mermelada de moras.
* Notas:
Como crema de queso normalmente uso tipo Philadelfia pero a veces también he hecho combinación de ésta y Mascarpone.
Podemos preparar la tarta sin la decoración de nata y mermelada unos días antes y congelarlo, el día que lo necesitamos lo sacamos del congelador unas horas antes y acabamos de decorar
Receta sacada de: http://cupcakesadiario.blogspot.com.es/2013/05/tarta-de-queso-con-frutos-rojos-y-la.html
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