M’ha costat molt decidir quin nom li posava al blog perquè molts d’ells no estaven disponibles però al final i amb l’ajuda d’una companya de feina vaig decidir-me per Sucre Glacé ja que la base del fondant és el sucre de llustre o sucre glacé
Això de decorar pastissos ha sigut una cosa sobtada i potser una mica tardana però molt divertida. El món del fondant el vaig descobrir de casualitat buscant una recepta de magdalenes amb cara de conill per a una exposició oral que tenia que fer la meva filla a classe d’anglès i des de el primer moment vaig quedar absolutament captivada per les meravelloses decoracions que vaig anar trobant.
Em vaig dedicar molts dies a buscar per internet i com més planes mirava més ganes tenia de provar aquest món fantàstic del fondant i així vaig començar a buscar algun curs. Al principi, no en trobava cap a la meva ciutat, que si Màlaga, que si Madrid… bé em vaig plantejar anar a Barcelona però finalment en vaig trobar un a Girona i així vaig començar la meva aventura amb el fondant, amb l’Ali i l’Omar de «Minana, dolces temptacions», i aquest és el resultat del meu primer pastís amb fondant… haig de dir que amb la cara de la nina vaig necessitar una mica d’ajuda i algun retoc però vaig sortir molt contenta del resultat i a la meva filla li va agradar molt.
1 comentari:
aquest matí he vist els originals delsdos primers, flors grogues i blaves.... GENIALS
Publica un comentari a l'entrada