Aquest és l’últim pastís de fondant que he fet després de dues setmanes.
No us podeu imaginar quin fart de fer flors! N’he fet tantes per por de que a l’hora de muntar me’n faltés que n’han sobrat unes quantes.
Les fotos com podeu comprovar no són res de l’altre món, em fa molta enveja quan veig en alguns dels blogs que segueixo les fotos tan espectaculars que hi publiquen.
El pa de pessic és el de farina d’ametlla farcit de Swiss meringue buttercream i culis de maduixa. Inicialment havia de ser el pa de pessic de taronja amb crema de mascarpone però es que ara a l’estiu amb la calor no em refio de les cremes que porten nata si no es poden posar a la nevera i prefereixo els farcits de mantega que aguanten més bé la calor.
3 comentaris:
!madre mia!...cuanto trabajo...muy bien modelada. bss Acaramelada
Preciosa! Me encanta sobre todo la variedad de colores, le da un aire finamente alegre :-D
Muchas gracias por vuestros comentarios.
Publica un comentari a l'entrada