diumenge, 25 de novembre del 2012

Fira Bcnandcake

Aquest cap de setmana he estat a la Fira del Bcnandcake. L’organització va ser un desastre, vaig tenir que fer quasi 4 hores de cua per entrar tot i tenir l’entrada comprada per internet, moltíssima gent que havia vingut d’arreu d’Espanya molt indignada, van venir el mossos, la policia local… el que no es pot permetre és que per internet es vengui una quantitat desorbitada d’entrades (es comentava que unes 10.000) quan l’aforament és de 1.800.

Però bé al final vaig aconseguir entrar i la veritat és que ha valgut la pena, he vist pastissos impressionants i el que vaig trobar més espectacular és el de la Georgia de Puckycakes, amb la que fa un mes vaig anar a fer un taller.


Este fin de semana he estado en la Feria del Bcnandcake. La organización fue un desastre, tuve que hacer casi 4 horas de cola para entrar a pesar de tener la entrada comprada por internet, muchísima gente que había venido de toda España muy indignada, vinieron los mossos, la policía local ... lo que no se puede permitir es que por internet se venda una cantidad desorbitada de entradas (se comentaba que unas 10.000) cuando el aforo es de 1.800.

Pero bueno al final conseguí entrar y la verdad es que ha valido la pena, he visto pasteles impresionantes y el que encontré más espectacular es el de la Georgia de Puckycakes, con la que hace un mes hize un taller.



Al natural era impressionant, amb tants i tants de detalls que hi quedaves bocabadat.

També vaig poder veure demostracions o creacions de gent molt coneguda dins d’aquest món com la Lindy Smith, la Fiorella Balzamo, la Marcela Capó, l’Alma d’Objetivo Cupcake, en Mark Tilling…

Vaig aprofitar per comprar alguns llibres que feia temps que tenia ullats i materials.

Al natural era impresionante, con tantos y tantos detalles que quedabas boquiabierto.

También pude ver demostraciones o creaciones de gente muy conocida dentro de este mundo como Linda Smith, Fiorella Balzamo, Marcela Capó, Alma de Objetivo Cupcake, Mark Tilling ...

Aproveché para comprar algunos libros que hacía tiempo que tenía pendientes y materiales.


He arribat a casa amb la maleta a punt de reventar, cansadíssima i amb un mal de peus impressionant, però ha valgut la pena!

He llegado a casa con la maleta a punto de reventar, cansadísima y con un dolor de pies impresionante, pero ha valido la pena!