divendres, 8 de març de 2013

Àfrica

Aquest pastís havia de parlar d’Àfrica i desprès de buscar idees i veure moltes fotos ho vaig tenir clar: faria una màscara africana pintada a mà i al voltant del pastís representaria una posta de sol amb la silueta d’un paisatge africà amb animals i arbres.

Esta tarta tenía que hablar de África y después de buscar ideas y ver muchas fotos lo tuve claro: haría una máscara africana pintada a mano y alrededor de la tarta representaría una puesta de sol con la silueta de un paisaje africano con animales y árboles.La màscara està feta de fondant i pintada amb colors metàl·lics. Vaig agafar una màscara de carnestoltes com a motlle i el vaig folrar amb el fondant, ho vaig deixar assecar un dia perquè agafés la forma i vaig retirar el motlle. La màscara la vaig haver de deixar un parell de dies més perquè s’asseques del tot, aquests dies a Girona amb la pluja ha fet molta humitat, i ja sabeu… la humitat és la gran enemiga del fondant, no hi ha maneres de què s’assequi bé.

La máscara está hecha de fondant y pintada con colores metálicos. Cogí una máscara de carnaval como molde y lo forré con el fondant, lo dejé secar un día para que cogiera la forma i retiré el molde. La máscara la tuve que dejar un par de días más para que se secara del todo, estos días en Girona con la lluvia ha hecho mucha humedad, y ya sabéis… la humedad es la gran enemiga del fondant, no hay maneras de que seque bien.
La primera idea era col·locar la màscara dreta sobre el pastís però davant el perill d’estabilitat que això podia comportar, vaig posar un topall de poliespan folrat de fondant negre i a sobre hi vaig recolzar la màscara que va quedar inclinada i molt més estable.

La primera idea era colocar la máscara derecha sobre la tarta pero ante el peligro de estabilidad que ello podía comportar, puse un tope de poliespan forrado de fondant negro y encima apoyé la máscara que quedó inclinada y mucho más estable.I aquí teniu els detalls del voltant del pastís, sota les siluetes negres podeu veure-hi un lleuger difuminat ataronjat per donar-li més sensació de posta de sol.
Per fer les siluetes dels animals no vaig trobar talladors i vaig utilitzar els motlles de plàstic que fan servir els nens amb la plastilina.

Y aquí tenéis los detalles del alrededor de la tarta, bajo las siluetas negras se puede ver un ligero difuminado anaranjado para darle más sensación de puesta de sol.
Para hacer las siluetas de los animales no encontré cortadores y utilicé los moldes de plástico que usan los niños con la plastilina.
Doncs això és tot per avui. Gràcies per seguir-me i fins la propera.

Así que esto es todo por hoy. Gracias por seguirme y hasta la próxima.2 comentaris:

RM ha dit...

Ets una crack! M'encanta!

Sucre Glacé ha dit...

Gràcies Rosa M.!