dimecres, 22 de gener de 2014

Cupcakes de xocolata blanca i buttercream de maduixa - Cupcakes de chocolate blanco y buttercream de fresa

El diumenge amb la meva filla ens vam posar a la cuina a fer cupcakes, d’ençà que a la tele van fer el Masterchef infantil sembla que li ha agafat interès per a fer pastisseria.

La recepta és del llibre ‘Cupcakes a la catalana‘ però amb alguna variació, us recomano aquest llibre perquè hi ha receptes molt interessants


El domingo con mi hija nos pusimos en la cocina a hacer cupcakes, desde que en la tele hicieron Masterchef infantil parece que le ha cogido interés para hacer pastelería. 

La receta es del libro 'Cupcakes a la catalana' pero con alguna variación, os recomiendo este libro porque hay recetas muy interesantes

Cupcakes de xocolata blanca i buttercream de maduixa




Ingredients:
150 gr de cobertura de xocolata blanca
4 ous
300 gr de farina amb llevat
175 gr de sucre
200 g de mantega pomada
50 ml de llet
melmelada de maduixa

• Escalfar el forn a 160º
• Bateu la mantega pomada amb el sucre fins que quedi una crema suau. Afegir-hi els ous, la llet i la farina de mica en mica i bateu fins que quedi una barreja homogènia.
• Ratllem la xocolata blanca, l’afegim a la massa i barregem amb una espàtula
• Empleneu el motlle unes tres quartes parts aprox., jo utilitzo la cullera de gelat
• Ho posem al forn uns 20 minuts


Buttercream de maduixa
350 gr de sucre de llustre
250gr de mantega pomada
40 ml de llet
2 cullaradetes de pasta de maduixa Sosa

• Al bol de la batedora hi posem la mantega, el sucre de llustre, la llet i la pasta de maduixa. Ho batim, primer a poc a poc fins al màxim de potència com a mínim uns cinc minuts. Quan veiem que la crema té una textura escumosa, ja la tindrem a punt.

Agafem els cupcakes i amb l’estri de treure el cor de les pomes hi fem un forat, omplim amb melmelada de maduixa i ho tapem amb el trosset de pa de pessic que hem tret. Posem la crema en una màniga pastissera i ja podem decorar els nostres cupcakes


Cupcakes de chocolate blanco y buttercream de fresa




Ingredientes:
150 gr de cobertura de chocolate blanco
4 huevos
300 gr de harina con levadura
175 gr de azucar
200 g de mantequilla pomada
50 ml de leche
mermelada de fresa

• Calentar el horno a 160 º 
• Batir la mantequilla pomada con el azúcar hasta que quede una crema suave. Añadir los huevos, la leche y la harina poco a poco y batir hasta que quede una mezcla homogénea.
• Rallamos el chocolate blanco, lo añadimos a la masa y mezclamos con una espátula
• Rellenar el molde unas tres cuartas partes aprox., yo utilizo la cuchara de helado 
• Lo ponemos en el horno unos 20 minutos

Buttercream de fresa
350 gr de azúcar glas
250gr de mantequilla pomada
40 ml de leche
2 cucharitas de pasta de fresa Sosa

• En el tazón de la batidora ponemos la mantequilla, el azúcar glas, la leche y la pasta de fresa. Lo batimos, primero poco a poco hasta el máximo de potencia como mínimo unos cinco minutos. Cuando vemos que la crema tiene una textura espumosa, ya la tendremos lista. 

Cogemos los cupcakes y con el útil de quitar el corazón de las manzanas hacemos un agujero, rellenamos con mermelada de fresa y lo tapamos con el trocito de bizcocho que hemos sacado. Ponemos la crema en una manga pastelera y ya podemos decorar nuestros cupcakes.







1 comentari:

Isabel RoseKitchen ha dit...

Que pinta!!!! tienen que estar buenísimos!!! me llevo la receta jejeje :P