dissabte, 1 de novembre del 2014

Tallers Novembre/Desembre - Talleres Noviembre/Diciembre

Iniciació al fondant - Iniciación al fondant




15 de novembre, de 15.30 h a 20 h (aprox)

Aprendrem com utilitzar les eines, la tècnica del tenyit i sobretot com hem de folrar el pa de pessic perquè ens quedi ben llis i maco. 

Finalment el decorem, aprenem com modelar figures senzilles. El que farem el dia 15 serà de temàtica de tardor, farem figures de bolets, castanya, gla i aprendrem a utilitzar talladors per fer fulles.

S'entrega dossier amb receptes i consells. 

El taller és 100% pràctic ja que cada alumne treballa la decoració del seu pastís. 


15 de noviembre, de 15.30 h a 20 h (aprox)

Aprendemos cómo utilizar las herramientas, la técnica del teñido y sobre todo cómo debemos forrar el bizcocho para que nos quede bien liso y bonito. 

Finalmente lo decoramos, aprendemos cómo modelar figuras sencillas. Lo que haremos el día 15 será de temática otoñal, haremos figuras de setas, castaña, bellota y aprenderemos a utilizar cortadores para hacer hojas.

Se entrega dossier con recetas y consejos.

El taller es 100% práctico ya que cada alumno trabaja la decoración de su pastel.

Curs de galetes amb Anna Bonilla

Curso de galletas con Anna Bonilla




8 de desembre, d’11 h a 17 h (aprox)

Aquest any torna al taller de Sucre Glacé l’Anna Bonilla, de Kyras Cookies, amb aquestes espectaculars galetes nadalenques.


Al taller realitzarem 5 galetones pintades sobre fondant i glassa, aprendrem a passar el dibuix a la galeta, els trucs per a fornejar la galeta amb forats perquè quadri amb el dibuix i com evitar que se'ns tanquin els forats, també veurem la diferència de pintar sobre glassa i fondant i usarem aerògraf per als fons, farem la glassa i treballarem en volums i pintarem, per acabar afegirem a les galetes els teixits i les encadenarem

8 de diciembre, de 11 h a 17 h (aprox)

Este año vuelve al taller de Sucre Glacé Anna Bonilla, de Kyras Cookies, con estas espectaculares galletas navideñas.


En el taller realizaremos  5 galletones pintados sobre fondant y glasa, aprenderemos a pasar el dibujo a la galleta, los trucos para hornear la galleta con agujeros para que cuadre con el dibujo y como evitar que se nos cierren los agujeros, también veremos la diferencia de pintar sobre glasa y fondant y usaremos aerógrafo para los fondos, haremos la glasa y trabajaremos en volúmenes y pintaremos, para  acabar añadiremos a las galletas los tejidos y las encadenaremos 



Més informació a sucreglace2012@gmail.com

Más información en sucreglace2012@gmail.com