dimecres, 18 de febrer de 2015

Naked cakeEl Naked cake és un pastís nu, no va folrat amb fondant i es poden veure perfectament les diferents capes del pa de pessic i el farcit. Aquest tipus de pastís s’ha posat molt de moda i a mi m’encanta aquest estil més rústic que té.

El Naked cake es una tarta desnuda, no va forrada con fondant y se pueden ver perfectamente las diferentes capas del bizcocho y el relleno. Este tipo de tarta se ha puesto muy de moda ya mí me encanta este estilo más rústico que tiene.

Aquest que veieu porta un pa de pessic de xocolata remullat amb un culis de maduixa i el farcit és una swiss meringue buttercream de maduixa amb unes maduixes laminades.

Este que veis lleva un bizcocho de chocolate remojado con un culis de fresa y el relleno es una swiss meringue buttercream de fresa con unas fresas laminadas.Les decoracions són amb fruites naturals, gerds, móres, nabius i maduixa i les flors estan fetes amb pasta de goma.

Las decoraciones son con frutas naturales, frambuesas, moras, arándanos y fresas y las flores están hechas con pasta de goma.