dilluns, 6 d’agost de 2012

Alèxia marinera


Aquest cap de setmana ha sigut esgotador perquè he tingut que preparar un pastís i 45 detalls per a un bateig. Per als detalls la primera idea era fer uns pop cakes moníssims amb la mateixa cara del pastís, però, divendres, després de passar-me 5 hores a la cuina, el desastre va ser monumental. Vaig fer 45 boletes de pa de pessic i els hi vaig clavar el pal amb xocolata blanca però cada cop que les treia de la nevera per donar-lis la capa de glassa amb la calor la xocolata quedava tova, la bola no s’aguantava i finalment vaig desistir de fer els pop cakes.

Este fin de semana ha sido agotador porqué he tenido que preparar un pastel y 45 detalles para un bautizo. Para los detalles mi primera idea era hacer unos pop cakes monísimos con la misma cara del pastel, pero, el viernes, después de pasarme 5 horas en la cocina, el desastre fue monumental. Hice 45 bolitas de bizcocho con sus correspondientes palitos clavados con chocolate blanco, pero cada vez que los sacaba de la nevera para darles la capa de glaseado, con el calor, el chocolate quedaba blando y la bolita no se sujetaba y finalmente desistí de hacer pop cakes.El dissabte al matí vaig decidir que faria galetes decorades amb fondant seguint la decoració del pastís. Vaig fer la massa per a les galetes però com que havia d’estar un parell hores a la nevera i veia que entre coure-les i deixar-les refredar no em donaria temps a tenir-les a punt per al vespre, al final vaig optar per comprar galetes fetes i anar per feina.

El sábado por la mañana decidí que haría galletas decoradas con fondant siguiendo la decoración de la tarta. Hice la masa de las galletas pero como había de estar un par de horas en la nevera y vi que entre cocerlas y dejarlas enfriar no tendría tiempo de tenerlas a punto para la noche, al final decidí optar por comprar galletas hechas y ponerme manos a la obra.


Les galetes les vaig posar en una bosseta amb un llacet i una targeta amb el nom de la nena i la data i com a detallet tampoc van quedar tan malament, però a les 10 del vespre, després de passar-me 10 hores treballant, i amb les presses d’anar a entregar-ho tot, vaig oblidar de fer-lis una foto.

Las galletas las puse en una bolsita con un lazo y una targetita con el nombre de la niña y la fecha, y como detalle tampoco quedaron tan mal, pero a las 10 de la noche, después de pasarme 10 horas trabajando, y con las prisas de ir a entregarlo, olvidé hacerle la foto. 4 comentaris:

Maria Jose Adan ha dit...

Madre de Dios!...lo voy a resumir en una palabra IMPRESIONANTE. Ups!, esto es lo que yo llamo una obra de arte.Besos Acaramelada

Sucre Glacé ha dit...

Gracias Maria José. En las fotos no se aprecia mucho pero el mar es un marmolado muy suave siguiendo las instrucciones que me diste.
Besos.

Carme ha dit...

T'han quedat genials, tant el pastís, que és preciós, com les galetes, que són molt originals seguint la mateixa decoració. M'han encantat!!!

Sucre Glacé ha dit...

Gràcies Carme. Les galetes, com explico al post, van ser una mica improvisades però al final vaig quedar contenta del resultat.