dissabte, 1 de setembre de 2012

Necesser pell de tigre / Neceser piel de tigre

Hola a tots, ja he tornat de vacances!
Dijous vaig arribar de Villar de Ciervo, un petit poble de Salamanca on va néixer el meu marit. Com cada any han sigut uns dies per a desconnectar i engreixar-me un parell de quilets, perquè clar, això del relaxament, del bon menjar i algun «cubatillo»… doncs, vinga a criar panxa.

Hola a todos, ya he vuelto de vacaciones!
El jueves llegué de Villar de Ciervo, un pequeño pueblo de Salamanca donde nació mi marido. Como cada año han sido unos días para desconectar i engordarme un par de kilitos, porqué claro, esto del relajamiento, del buen comer y algún que otro cubatillo… pues hala, a criar barriga.


Però com que tenia un encàrrec per avui ha sigut arribar, mig desfer maletes i posar-me a treballar en un pastís.

Pero como tenía un encargo para hoy, ha sido llegar, medio deshacer las maletas y ponerme a trabajar en una tarta.


El pa de pessic és de xocolata farcit de Swiss meringue buttercream de xocolata blanca.
Les taques imitant la pell de tigre estan fetes a mà amb pinzell, i he utilitzat pintura daurada i negra.

El bizcocho és de chocolate relleno de Swiss meringue buttercream de chocolate blanco. 
Las manchas imitando la piel de tigre están hechas a mano con pincel y he utilizado pintura dorada y negra.