dissabte, 3 de novembre del 2012

Monster Hight

Aquesta setmana tenia un repte, reproduir una Monster Hight… uf! Una cosa és modelar una mica al teu aire i una altra… bé, igualeta, igualeta no ho és, però un aire a monster amb aquesta cara d’enfadadaaaa, sí que la te.

Esta semana tenía un reto, reproducir una Monster Hight…uf¡ Una cosa es modelar a tu aire y otra… bien, igualita, igualita no es, pero un aire a monster con esta cara de enfadadaaaa, sí que la tiene.







2 comentaris:

Anònim ha dit...

T' haig de dir que només per la cara que ha posat l' Abril al veure el seu pastís d' aniversari, ja ha fet que hem sentís per satisfeta d' haver confiat en tu per fer el pastís al teu aire. Només ha faltat que ens poséssim un bocí de pastís a la boca, perquè tots exclaméssim alhora: està BONÍSSIM !!! Ens ha encantat a tots i sobretot a la seva destinataria que és el més important.

Sucre Glacé ha dit...

Doncs no saps lo feliç que em fan les teves paraules. Quan m’encarreguen un pastís sempre tens el dubte de si agradarà tant a nivell decoratiu com de gust, m’agrada molt treballar les decoracions de fondant però si el resultat no agradés no seria el mateix.
Gràcies