diumenge, 10 de febrer de 2013

Pa de pessic de xocolata i crema de formatge - Bizcocho de chocolate y crema de queso

Tot i que a la xarxa podem trobar un munt de planes amb receptes boníssimes i sense desmerèixer cap d’elles, des de que em vaig endinsar en el món del fondant he anat descobrint algunes de les que al meu parer són magnífiques tant per a receptes com per consells i informacions que hi podem trobar: Aliter DulciaEl Rincón de BeaMegasilvita… I aquest dies vaig aprofitant per provar algunes de les seves receptes.

Avui us porto un pa de pessic deliciós, de xocolata i crema de formatge (Philadelfia), amb una textura exquisida i senzillament superb. La recepta és de El Rincón de Bea i l’única variació que hi fet és que la xocolata de cobertura no en tenia del 70% i li he posat del 55 i ho he compensat posant-hi més granets de xocolata.


Aunque en la red podemos encontrar un montón de páginas con recetas buenísimas y sin desmerecer ninguna de ellas, desde que me adentré en el mundo del fondant he ido descubriendo algunas de las que en mi opinión son magníficas tanto para recetas como por consejos e informaciones que podemos encontrar: Aliter DulciaEl Rincón de BeaMegasilvita... Y estos días voy aprovechando para probar algunas de sus recetas.

Hoy os traigo un bizcocho delicioso, de chocolate y crema de queso (Philadelfia), con una textura exquisita y sencillamente soberbio. La receta es de  El Rincón de Bea y la única variación que hecho es que el chocolate de cobertura no tenía del 70% y le he puesto el 55 y lo he compensado poniendo más granitos de chocolate.







INGREDIENTS:
100 gr. mantega
125 gr. sucre
200 gr. formatge Philadelphia
3 ous
1 beina de vainilla
150 gr. xocolata de cobertura 70%
150 gr. granets de xocolata (les «gotas de chocolate» del Mercadona)
150 gr. farina
1 cullerada de llevat en pols

PREPARACIÓ:

Preescalfeu el forn a 170 º. Grexeu un motlle allargat, el meu és de 29 cm.
Fondre a bany maria la xocolata de cobertura i reservar.
Tamisar dues vegades la farina juntament amb el llevat.
Batre la mantega i el sucre fins que obtinguem una barreja suau i esponjosa.
Afegir les llavors de la beina de vainilla.
Afegir el formatge Philadelphia i batre un parell de minuts més fins que estigui totalment integrat.
Incorporar els ous lleugerament batuts un a un i no afegir el següent fins que l'anterior estigui totalment integrat.
Barrejar la xocolata fosa que teníem reservada a aquesta massa,
Finalment afegir la farina a poc a poc fins que estigui totalment integrada i no quedi cap resta blanc.
Barrejar a mà amb una espàtula el granets de xocolata que teníem reservades.
Introduir la massa en el motlle i allisar la superfície. Enfornar durant 45 minuts.
Deixar refredar sobre una reixeta durant 10 minuts. Passat aquest temps desemmotllar i deixar refredar totalment. Quan estigui totalment fred embolicar en paper film i deixar reposar a la nevera durant almenys 24 hores.


INGREDIENTES:
100 gr. mantequilla
125 gr. azúcar
200 gr. queso Philadelphia
3 huevos
1 vaina de vainilla
150 gr. chocolate de cobertura 70%
150 gr. pepitas de chocolate (las gotas de chocolate del Mercadona)
150 gr. harina
1 cucharada de levadura en polvo

PREPARACIÓN:

Precalentar el horno a 170 º.  Engrasar un molde alargado, el mio és de 29 cm.
Fundir a baño maría el chocolate de cobertura y reservar.
Tamizar dos veces la harina junto con la levadura.
Batir la mantequilla y el azúcar hasta obtener una mezcla suave y esponjosa.
Añadir las semillas de la vaina de vainilla. 
Añadir el queso Philadelphia y batir un par de minutos más hasta que esté totalmente integrado.
Incorporar los huevos ligeramente batidos uno a uno y no añadir el siguiente hasta que el anterior esté totalmente integrado.
Mezclar el chocolate fundido que teníamos reservado a esta masa.
Finalmente añadir la harina poco a poco hasta que esté totalmente integrada y no quede ningún resto blanco.
Mezclar a mano con una espátula el granitos de chocolate que teníamos reservadas.
Introducir la masa en el molde y alisar la superficie. Hornear durante 45 minutos.
Dejar enfriar sobre una rejilla durante 10 minutos. Pasado este tiempo desmoldar y dejar enfriar totalmente. Cuando esté totalmente frío envolver en papel film y dejar reposar en la nevera durante al menos 24 horas.



És un pa de pessic de molla consistent però gens pesat i tal com diu Megasilvita Bea, a l’endemà, després de tenir-lo a la nevera, el gust és molt més intens i està molt bo, tant, que una mica més i no en queda per poder fer-li les fotos.

Es un bizcocho de miga consistente pero nada pesado y tal como dice Megasilvita Bea, al día siguiente, después de tenerlo en la nevera, el gusto es mucho más intenso y está muy bueno, tanto, que un poco más y no queda para poder hacerle las fotos.

Gràcies per ser aquí llegint el meu bloc!
Nuri de Sucre Glacé

Gracias por estar aquí leyendo mi blog!
Nuri de Sucre Glacé


2 comentaris:

RM ha dit...

Hola Nuri, hauré de provar-lo, té molt bona pinta. Ja t'ho explicaré.

QUIMA ha dit...

Tot un clàssic que mai falla.
Petons