diumenge, 24 de febrer del 2013

Vespa

Aquest és l’últim pastís que he fet, una Vespa per la Carla i l’Erika. La vespa és una figura que ja havia fet, però amb dues figures a sobre… uf! em va costar una mica que tingués un bon equilibri però finalment ho vaig aconseguir.

Este es la última tarta que he hecho, una Vespa para Carla y Erika. La Vespa es una figura que ya había hecho, pero con dos figuras encima ... uf! me costó un poco que tuviera un buen equilibrio pero finalmente lo conseguí.


La mare de la Carla es va emocionar molt quan la va veure i no us podeu imaginar lo feliç que em sento quan veus que un pastís pot arribar a emocionar a una persona, la sensació que tens a part d’alegria és que has fet una bona feina.
I el comentari de la Carla? Doncs va ser “Quina passada, peró si som nosaltres!” Com us podeu imaginar ahir va ser d’aquells dies que estas tan satisfeta que ni et recordes del cansament ni dels entrebancs ni de res!

La madre de Carla se emocionó mucho cuando la vio y no os podéis imaginar lo feliz que me siento cuando ves que una tarta puede llegar a emocionar a una persona, la sensación que tienes, aparte de alegría, es que has hecho una buen trabajo.
Y el comentario de Carla? Pues fue "Qué pasada, pero si somos nosotros!" Como os podéis imaginar ayer fue de esos días que estás tan satisfecha que ni te acuerdas del cansancio ni de los obstáculos ni de nada!



I ahir vaig tenir també un curs de decoració, aquests són els pastissos que van fer la Margarida i la Cándida per a les seves nétes. Moltes gràcies per confiar en mi!

Y ayer tuve también un curso de decoración, estos son los pasteles que hicieron  Margarita y Cándida para sus nietas. Muchas gracias por confiar en mí! 






Gràcies a tots per ser aquí!

Gracias todos por estar aquí!

3 comentaris:

QUIMA ha dit...

Aquest pastis amb la vespa es una pasada. Ets una artista.
Petons

Sucre Glacé ha dit...

Gràcies Quima!

JUEGO DE SABORES ha dit...

No sabría decir cuál de los tres pasteles me gusta más!!
Ana de JUEGO DE SABORES