dimarts, 21 de maig de 2013

Pròxim curs - Próximo curso


Estic preparant el calendari per al mes de juny i de moment us avanço el curs per al dia 1 de juny

Estoy preparando el calendario para el mes de junio y de momento os adelanto el curso para el día 1 de junio

1 de juny. Decoració de pastissos.
De 15 a 20 h

Cada alumne disposarà d’un pa de pessic, el farcim per dins i per fora amb ganaché, aprenem com utilitzar les eines, la tècnica del tenyit, com folrar i finalment el decorem. S'entrega dossier amb receptes i consells. 

El taller és 100% pràctic ja que cada alumne treballa la decoració del seu. Tots els materials que es puguin necessitar per a treballar els teniu disponibles al taller (el pa de pessic, el farcit, el fondant, eines, talladors…)

Per a més informació: sucreglace2012@gmail.com1 de junio. Decoración de tartas.
De 15 a 20 h

Cada alumno dispondrá de un bizcocho, lo rellenamos por dentro y por fuera con ganaché, aprendemos cómo utilizar las herramientas, la técnica del teñido, como forrar y finalmente la decoraremos. Se entrega dossier con recetas y consejos.

El taller es 100% práctico ya que cada alumno trabaja la decoración de su tarta. Todos los materiales que se puedan necesitar para trabajar están disponibles en el taller (el bizcocho, el relleno, el fondant, herramientas, cortadores ...)

Para más información: sucreglace2012@gmail.comDurant aquesta setmana us acabaré d’informar del tot elcalendari del mes de juny

Durante esta semana os acabaré de informar de todo el calendario del mes de junio