dissabte, 14 de setembre de 2013

Calendari setembre-octubre - Calendario septiembre-octubre


Curs flors enfilades: peònia - Curso flores alambradas: peonía21 i 22 de setembre, de 10 h a 14 h (aprox)

El curs serà de 8 hores repartides en dos dies ja que necessitem que els pètals estiguin secs abans del muntatge.

Farem una peònia oberta, amb cadascun dels seus pètals filats i un capoll, que és el punt de partida d'una peònia tancada i les fulles de la peònia. En aquest taller s'aprèn a treballar els pètals per donar-li moviment i que tinguin un efecte més natural. Pintarem les fulles i els pètals amb pintures en pols i muntarem de la peònia.
21 y 22 de septiembre, de 10 h a 14 h (aprox)

El curso será de 8 horas repartidas en dos días ya que necesitamos que los pétalos estén secos antes del montaje.
Haremos una peonía abierta, con cada uno de sus pétalos alambrados i un capullo, que es el punto de partida de una peonía cerrada y las hojas de la peonía. En este taller se aprende a trabajar los pétalos para darle movimiento y que tengan un efecto más natural. Pintaremos las hojas y los pétalos con pinturas en polvo y armaremos de la peonía.


Pastís 3D, Minion - Tarta 3D, Minion28 de setembre, de 10 h a 19 h aprox. (sortirem una hora per dinar, no inclòs)


En aquest curs aprendrem com fer un pastís en 3D amb estructura interna

El taller és 100% pràctic ja que cada alumne treballa la decoració del seu pastís 3D. Tots els materials que es puguin necessitar per a treballar els teniu disponibles al taller (el pa de pessic, el farcit, el fondant, eines, talladors…)

S’entrega dossier amb receptes.

28 de septiembre, de 10 h a 19 h aprox. (saldremos una hora para comer, no incluido)

En este curso aprenderemos cómo hacer un pastel en 3D con estructura interna

El taller es 100% práctico ya que cada alumno trabaja la decoración de su tarta 3D. Todos los materiales que se puedan necesitar para trabajar están disponibles en el taller (el bizcocho, el relleno, el fondant, herramientas, cortadores ...)

Se entrega dossier con recetas.


Torre de pastissos: la família Frog - Torre de tartas: la família Frog12 d’octubre, de 9,30 h a 20 h aprox. (sortirem una hora per dinar, no inclòs)


En aquest curs aprendrem com fer una torre de pastissos inclinats en 3D amb estructura interna

El taller és 100% pràctic ja que cada alumne treballa la decoració de la seva torre de pastissos. Tots els materials que es puguin necessitar per a treballar els teniu disponibles al taller (el pa de pessic, el farcit, el fondant, eines, talladors…)

S’entrega dossier amb receptes.

12 de octubre, de 9,30 h a 20 h aprox. (saldremos una hora para comer, no incluido)

En este curso aprenderemos cómo hacer una torre de tartas inclinadas en 3D con estructura interna

El taller es 100% práctico ya que cada alumno trabaja la decoración de su torre de tartas. Todos los materiales que se puedan necesitar para trabajar están disponibles en el taller (el bizcocho, el relleno, el fondant, herramientas, cortadores ...)

Se entrega dossier con recetas.

Iniciació al fondant - Iniciación al fondant 19 d’octubre, de 9,30 h a 14,30 h (aprox)

Cada alumne disposarà d’un pa de pessic, el farcim per dins i per fora amb ganaché, aprenem com utilitzar les eines, la tècnica del tenyit, com folrar i finalment el decorem. S'entrega dossier amb receptes i consells. 

El taller és 100% pràctic ja que cada alumne treballa la decoració del seu pastís. Tots els materials que es puguin necessitar per a treballar els teniu disponibles al taller (el pa de pessic, el farcit, el fondant, eines, talladors…)

19 de octubre, de 9,30 h a 14,30 h (aprox)

Cada alumno dispondrá de un bizcocho, lo rellenamos por dentro y por fuera con ganaché, aprendemos cómo utilizar las herramientas, la técnica del teñido, como forrar y finalmente el decoramos. Se entrega dossier con recetas y consejos.

El taller es 100% práctico ya que cada alumno trabaja la decoración de su pastel. Todos los materiales que se puedan necesitar para trabajar están disponibles en el taller (el bizcocho, el relleno, el fondant, herramientas, cortadores ...)
Tots els cursos tenen les places limitades (7 persones)

Cursos a Girona. El taller on es realitzaran està cèntric i a només 10 minuts a peu de l'estació del tren i AVE. 

Todos los cursos tienen las plazas limitadas (7 personas)

Cursos en Girona. El taller donde se realizarán está céntrico y a solo 10 minutos a pie de la estación del tren y AVE.