dimecres, 18 de setembre de 2013

Sabata - Zapato

Després d’unes setmanes de vacances, a la tornada he estat una mica enfeinada preparant dissenys per a nous cursos.
Amb aquest pastís començo la temporada. Les fotos no són cap meravella però ja sabeu que sempre em passa el mateix, de fet a partir de l’octubre començaré un curs de fotografia a veure si la cosa millora una mica.


Después de unas semanas de vacaciones, a la vuelta he estado un poco ocupada preparando diseños para nuevos cursos.
Con esta tarta empiezo la temporada. Las fotos no son ninguna maravilla pero ya sabéis que siempre me pasa lo mismo, de hecho a partir de octubre comenzaré un curso de fotografía a ver si la cosa mejora un poco.


Tot i que no es veu molt bé, us heu fixat en el número de les espelmes? 90 anys! Moltes vegades darrere d’un pastís hi ha una entranyable història, i en aquest, la de la iaia que el que troba més a faltar de fer anys és no poder portar les sabates de taló que sempre li han agradat tant.

Aunque no se ve muy bien, os habéis fijado en el número de las velas? 90 años! Muchas veces detrás de un pastel hay una entrañable historia, y en este, la de la abuela que lo que echa de menos de cumplir años es no poder llevar los zapatos de tacón que siempre le han gustado tanto.

Aprofito també per explicar-vos que fa dues setmanes vaig anar a fer un curs amb Patricia Schmidt a la pastisseria Escribà de Barcelona i va ser genial. La màniga pastissera era una assignatura pendent i amb aquest magnífic curs amb la Patricia he aconseguit aprendre els secrets de les «boquilles».

Aprovecho también para explicaros que hace dos semanas fui a hacer un curso con Patricia Schmidt en la pastelería Escribà de Barcelona y fue genial. La manga pastelera era una asignatura pendiente y con este magnífico curso con Patricia he conseguido aprender los secretos de las boquillas.

Mireu que aplicada que sóc!

Mirad que aplicada soy!


Prenent una copeta de cava als postres amb la Laura, la Deicy, la Leticia, la Patricia i la Montse.

Tomando una copita de cava en los postres con Laura, Deicy, Leticia, Patricia y Montse.

I ara us vull fer una mica d’enveja, us ensenyo els postres i els bombons que vam menjar…
Ummm, deliciosos!

Y ahora quiero dar un poco de envidia, os enseño los postres y los bombones que comimos... 
Ummm, deliciosos!I aquí teniu el pastís que vaig decorar, on hi vam aplicar diferents tècniques de les que vam aprendre.

Y aquí tenéis la tarta que decoré, donde aplicamos diferentes técnicas de las que aprendimos.Va ser un cap de setmana perfecte, vaig aprendre molt, vaig tenir unes companyes de curs genials i vam riure també molt… eh Deicy? Moltes gràcies a totes, a la Laura d’I love cookies, la Montse, la Leticia, la Deicy i especialment a la Patricia i a la Elena. 

Fue un fin de semana perfecto, aprendí mucho, tuve unas compañeras de curso geniales y nos reímos también mucho... eh Deicy? Muchas gracias a todas, a Laura de I love cookies, Montse, Leticia, Deicy y especialmente a Patricia y a Elena.


1 comentari:

Naroa Calatayu ha dit...

realmente una belleza para la vista, y felicitaciones por la manualidad, admirable