dissabte, 19 de març de 2016

Wafer Paper

Curs de Wafer paper - Flors en paper d’arròsNecessites fer flors en poc temps? Vols fer flors espectaculars sense haver d’esperar que s’assequin? Encara no domines les flors en pasta de goma?… Doncs aquests és el teu curs

L’avantatge de treballar amb el paper d’arròs és que no hi ha temps d’espera en assecatge i la realització de les flors és molt més ràpida que amb pasta de goma amb un resultat tan espectucular com amb aquesta.

En aquest curs aprendràs com fer una anemone, un ranuncle i petites flors de farciment i també donaré les pautes per poder fer una peònia o altres tipus de flors a casa.

Dia 30 d’abril, de 15,30 a 16,30 h (aprox)
Places limitades. Màxim 8 alumnes, mínim 3 alumnes

Més informació a sucreglace2012@gmail.com

Curso de Wafer paper - Flores en papel de arrozNecesitas hacer flores en poco tiempo? Quieres hacer flores espectaculares sin tener que esperar que se sequen? Todavía no dominas las flores en pasta de goma? ... Pues este es tu curso

La ventaja de trabajar con el papel de arroz es que no hay tiempo de espera en secado y la realización de las flores es mucho más rápida que con pasta de goma con un resultado tan espectucular como con ella.

En este curso aprenderás cómo hacer una anémona, un ranúnculo y pequeñas flores de relleno y también daré las pautas para poder hacer una peonía u otro tipo de flores en casa.

Día 30 de abril, de 15,30 a 18,30 h (aprox)
Plazas limitadas. Máximo 8 alumnos, mínimo 3 alumnos

Más información en sucreglace2012@gmail.com