dissabte, 28 de maig del 2016

Taller iniciació a la decoració de pastissos - Taller de iniciación a la decoración de tartas

Iniciació al Fondant

18 de juny, de 15,30 h a 20 h (aprox)

La primera mitja hora de la classe és teòrica, us proporciono un dossier amb receptes, les comentem i us explico diferents trucs i consells per començar a treballar.

A continuació cada alumne disposarà d’un pa de pessic, el farcim per dins i per fora amb ganaché.

Aprenem com utilitzar les eines, la tècnica del tenyit i sobretot com hem de folrar el pa de pessic perquè ens quedi ben llis i maco. 

Finalment el decorem aprenent com modelar figures senzilles, aprendrem a utilitzar talladors i diferents eines per un bon acabat de la decoració.

El taller és 100% pràctic, ja que cada alumne treballa la decoració del seu pastís. 

Tots els materials que es necessiten per treballar els teniu disponibles al taller (el pa de pessic, el ganaché, el fondant, eines, talladors…)

Places limitades, màxim 8 alumnes




Iniciación al Fondant


18 de junio, de 15,30 a 20 h (aprox)

La primera media hora de la clase es teórica, os proporciono un dossier con recetas, las comentamos y os cuento diferentes trucos y consejos para empezar a trabajar.

A continuación cada alumno dispondrá de un bizcocho, lo rellenamos por dentro y por fuera con ganaché.

Aprendemos cómo utilizar las herramientas, la técnica del teñido y sobre todo cómo debemos forrar el bizcocho para que nos quede bien liso y bonito.

Finalmente decoramos, aprendiendo cómo moldear figuras sencillas, aprenderemos también a utilizar cortadores y diferentes herramientas para un buen acabado de la decoración.

El taller es 100% práctico, ya que cada alumno trabaja la decoración de su tarta. 

Todos los materiales que se necesitan para trabajar estarán disponibles en el taller (el bizcocho, el ganaché, el fondant, herramientas, cortadores ...)


Plazas limitadas, máximo 8 alumnos