dissabte, 27 d’abril de 2013

Cursos

Aquests dies vaig una mica atrafegada i no he pogut posar al bloc el que he anat fent.

En aquesta primera entrada un ensenyaré els cursos que vaig fer la setmana passada.

El diumenge vam fer el curs de Sant Jordi amb el llibre i la rosa i vull agrair a la Montse, l’Anna, la Susy i l’Alba l’estona tant agradable que vam passar i per ser unes alumnes fantàstiques.Estos días voy un poco ajetreada y no he podido poner en el blog lo que he ido haciendo.

En esta primera entrada un enseñaré los cursos que hice la semana pasada.

El domingo hicimos el curso de Sant Jordi con el libro y la rosa y quiero agradecer a Montse, Anna, Susy y Alba el rato tan agradable que pasamos y por ser unas alumnas fantásticas.

I l’altre curs és el que vaig fer dissabte passat d’aerografia.

D’aquest curs només us diré que els resultats obtinguts no van ser els desitjats per a ningú del curs i que és d’aquells cursos que et dóna la sensació que has llençat els diners.

Van sorgir una sèrie de problemes que la persona que donava el curs amb molt poca professionalitat no va saber solucionar sense demanar ni tant sols una disculpa.

Tot i així us vull ensenyar la foto del pastís que vaig pintar.


Y el otro curso es el que hice, el pasado sábado, de aerografía.

De este curso sólo os diré que los resultados obtenidos no fueron los deseados para nadie del curso y que es de aquellos cursos que te da la sensación de que has tirado el dinero.

Surgieron una serie de problemas que la persona que daba el curso con muy poca profesionalidad no supo solucionar sin pedir ni siquiera una disculpa.

Aún así os quiero enseñar la foto del pastel que pinté.I aquí un muntatge molt ràpid que vaig fer amb Photoshop per donar-li una mica de color

Y aquí un montaje muy rápido que hice con Photoshop para darle un poco de color