dimarts, 14 de maig del 2013

Girona Temps de flors

Avui no toca parlar de pastissos, avui us vull ensenyar la meva estimada Girona.


Girona durant el mes de maig celebra  Temps de Flors i tot el nucli antic s'engalana de representacions florals i rep milers de visitants.

Encara que són dies de moltes aglomeracions és un plaer passejar per la ciutat i recórrer els seus estrets carrers guarnits. Durant aquests dies moltes cases particulars, monuments i esglésies obren les seves portes perquè la gent pugui gaudir de racons desconeguts per a la majoria de visitants i fins i tot dels gironins.

La meva ciutat és preciosa, però en aquestes dates llueix les seves millors gales, us convido a veure una petita part.

Girona m'enamora!



Hoy no toca hablar tartas, hoy os quiero enseñar mi querida Girona.

Girona durante el mes de mayo celebra Tiempo de Flores y todo el núcleo antiguo se engalana de representaciones florales y recibe miles de visitantes.

Aunque son días de muchas aglomeraciones es un placer pasear por la ciudad y recorrer sus estrechas calles adornadas. Durante estos días muchas casas particulares, monumentos e iglesias abren sus puertas para que la gente pueda disfrutar de rincones desconocidos para la mayoría de visitantes e incluso para los mismos gerundenses.

Mi ciudad es preciosa, pero en estas fechas luce sus mejores galas, os invito a ver una pequeña parte.

Girona me enamora!

























3 comentaris:

QUIMA ha dit...

Precos el reportatge .... Les fotografies parles per si soles:
petons

María ha dit...

Miles de gracias por regalarnos esta entrada llena de color, tu ciudad es mas que preciosa,me encantaria poder visitarla algun dia, sus calles son divinas, estas fotos tuyas, me han hecho que me enamore de ella. Mil besicos

Miguel Hinojosa ha dit...

Es verdad que Girona es preciosa no la conocia en esta época del año pero he ido en verano y tiene mucho que ofrecer tanto en ruta cultural como gastronómica.

Besos
Miguel
lareposteriademiguel.com