dissabte, 26 d’octubre de 2013

Pastís de mousse de cafè - Tarta de mousse de café

Avui ha tocat provar unes de les receptes del curs de pastisseria que ens fa en Lluís Blanch.
El pa de pessic és una base de magdalena i el farcit una mousse suau de cafè.


Hoy ha tocado probar con de las recetas del curso de pastelería que nos hace Lluís Blanch.
El bizcocho es una base de magdalena y el relleno una mousse suave de café.


Pastís de mousse de cafè



Ingredients per a la planxa de pa de pessic:

- 200 gr de mantega
- 200 gr de sucre de llustre
- 200 gr de farina
- 10 gr de llevat
- 5 ous
- 1 cullerada de cacau (Valor)

Preparació:
En un bol batem la mantega i el sucre de llustre i hi afegim els ous de mica en mica. Un cop ho tenim tot integrat, hi anem afegint de mica en mica la farina, el llevat i el cacau fins que quedi ben lligat. Estendrem la pasta sobre paper de forn en una safata i ho posarem al forn precalentat a 210 graus durant 10 minuts.

Ingredients per al farcit:

- 500 ml de nata
- 100 gr de sucre
- 2 cullerades de pasta de cafè Home chef

Preparació:
Muntem la nata enèrgicament i quan ja tingui aspecte d’escuma li afegim el sucre i la pasta de cafè i acabem de muntar.

Muntatge:
Agafem la meitat de la planxa del pa de pessic, el farcim amb la mousse de cafè i a sobre hi col·loquem l’altra meitat de la planxa. Cobrim amb una capa fina de mousse i decorem.

Ja ho veieu, una recepta molt fàcil, ràpida i que queda boníssima. Que vagi de gust!

Tarta de mousse de café





Ingredientes para la plancha de bizcocho:

- 200 gr de mantequilla
- 200 gr de azúcar glas
- 200 gr de harina
- 10 gr de levadura
- 5 huevos
- 1 cucharada de cacao (Valor)

Preparación:
En un bol batimos la mantequilla y el azúcar glas y añadimos los huevos poco a poco. Una vez lo tenemos todo integrado, vamos añadiendo poco a poco la harina, la levadura y el cacao hasta que quede bien ligado. Extenderemos la pasta sobre papel de horno en una bandeja y lo pondremos en el horno precalentado a 210 grados durante 10 minutos.

Ingredientes para el relleno:

- 500 ml de nata
- 100 gr de azúcar
- 2 cucharadas de pasta de café Hombre chef

Preparación:
Montar la nata enérgicamente y cuando ya tenga aspecto de espuma le añadimos el azúcar y la pasta de café y acabamos de montar.

Montaje:
Tomamos la mitad de la plancha del bizcocho, lo rellenamos con la mousse de café y encima colocamos la otra mitad de la plancha. Cubrimos con una capa fina de mousse y decoramos.

Ya lo veis, una receta muy fácil, rápida y que queda buenísima. Que aproveche!





4 comentaris:

Anna Bonilla ha dit...

Robadaaaaaaaaaaaa jajajajajajajajaj i a la meva llista de pendens Merci Nuri!!!

QUIMA ha dit...

Oh quina pinta tna bona amb el que m'agrada el café!!
petons

Miguel Hinojosa ha dit...

Impresionante pastel mousse de café....esta receta va directa a mis favoritos.....
Besos
Miguel
lareposteriademiguel.com

RM ha dit...

Jo també la faré, però amb cafè soluble, a veure com surt!