El pa de pessic és una base de magdalena i el farcit una mousse suau de cafè.
Hoy ha tocado probar con de las recetas del curso de pastelería que nos hace Lluís Blanch.
El bizcocho es una base de magdalena y el relleno una mousse suave de café.
Pastís de mousse de cafè
Ingredients per a la planxa de pa de pessic:
- 200 gr de mantega
- 200 gr de sucre de llustre
- 200 gr de farina
- 10 gr de llevat
- 5 ous
- 1 cullerada de cacau (Valor)
Preparació:
En un bol batem la mantega i el sucre de llustre i hi afegim els ous de mica en mica. Un cop ho tenim tot integrat, hi anem afegint de mica en mica la farina, el llevat i el cacau fins que quedi ben lligat. Estendrem la pasta sobre paper de forn en una safata i ho posarem al forn precalentat a 210 graus durant 10 minuts.
Ingredients per al farcit:
- 500 ml de nata
- 100 gr de sucre
- 2 cullerades de pasta de cafè Home chef
Preparació:
Muntem la nata enèrgicament i quan ja tingui aspecte d’escuma li afegim el sucre i la pasta de cafè i acabem de muntar.
Muntatge:
Agafem la meitat de la planxa del pa de pessic, el farcim amb la mousse de cafè i a sobre hi col·loquem l’altra meitat de la planxa. Cobrim amb una capa fina de mousse i decorem.
Ja ho veieu, una recepta molt fàcil, ràpida i que queda boníssima. Que vagi de gust!
Tarta de mousse de café
Ingredientes para la plancha de bizcocho:
- 200 gr de mantequilla
- 200 gr de azúcar glas
- 200 gr de harina
- 10 gr de levadura
- 5 huevos
- 1 cucharada de cacao (Valor)
Preparación:
En un bol batimos la mantequilla y el azúcar glas y añadimos los huevos poco a poco. Una vez lo tenemos todo integrado, vamos añadiendo poco a poco la harina, la levadura y el cacao hasta que quede bien ligado. Extenderemos la pasta sobre papel de horno en una bandeja y lo pondremos en el horno precalentado a 210 grados durante 10 minutos.
Ingredientes para el relleno:
- 500 ml de nata
- 100 gr de azúcar
- 2 cucharadas de pasta de café Hombre chef
Preparación:
Montar la nata enérgicamente y cuando ya tenga aspecto de espuma le añadimos el azúcar y la pasta de café y acabamos de montar.
Montaje:
Tomamos la mitad de la plancha del bizcocho, lo rellenamos con la mousse de café y encima colocamos la otra mitad de la plancha. Cubrimos con una capa fina de mousse y decoramos.
Ya lo veis, una receta muy fácil, rápida y que queda buenísima. Que aproveche!
4 comentaris:
Robadaaaaaaaaaaaa jajajajajajajajaj i a la meva llista de pendens Merci Nuri!!!
Oh quina pinta tna bona amb el que m'agrada el café!!
petons
Impresionante pastel mousse de café....esta receta va directa a mis favoritos.....
Besos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Jo també la faré, però amb cafè soluble, a veure com surt!
Publica un comentari a l'entrada