dissabte, 30 de novembre de 2013

Pastissos i altres - Tartas y otras

Fa molt dies que no publico cap entrada, però he anat una mica de bòlit entre cursos, la visita a Bcnandcake i preparant nous projectes.

Us ensenyo alguns pastissos i de mica en mica us iré explicant coses.


Hace muchos días que no publico ninguna entrada, pero he ido un poco de cabeza entre cursos, la visita a Bcnandcake y preparando nuevos proyectos.

Os enseño algunas tartas y poco a poco os iré contando cosas.


Moto


No us podeu pas imaginar el que vaig suar per fer la moto, però un cop vaig trobar la manera al final el resultat em va deixar força contenta. La primera idea era fer una mica de tutorial però com em passa la majoria de vegades, començo fent alguna foto i al final m’oblido de fer-ne a la mitad de les passes.

No os podeis imaginar lo que sudé para hacer la moto, pero una vez encontré la manera al final el resultado me dejó bastante contenta. La primera idea era hacer un poco de tutorial pero como me pasa la mayoría de veces, comienzo haciendo alguna foto y al final me olvido de hacer la mitad de los pasos.

Real Madrid


Minion nadalenc - Minion navideño


Aprofitant el Minion que vaig fer fa uns dies, he preparat la versió nadalenca per a un curs.

Aprovechando el Minion que hice hace unos días, he preparado la versión navideña para un curso.I d’aquest disseny Mama Muffins Shop en va fer la dolça sensació de la setmana. Sort que em va avisar una amiga perquè amb tot l’enrenou d’aquests dies no ho havia ni vist! 
Moltes gràcies Mama Muffins!

Y de este diseño Mama Muffins Shop hizo la dulce sensación de la semana. Suerte que me avisó una amiga porque con todo el ajetreo de estos días no lo había ni visto!
Muchas gracias Mama Muffins!Olaf


Aquests dies s’estrena la pel·lícula de Disney, ‘Frozen’,  i aquest és l’Olaf un dels protagonistes

Estos días se estrena la película de Disney, 'Frozen',  y este es el Olaf uno de los protagonistas


A la propera entrada us explico la meva visita a BcnandCake. Fins ara!

En la próxima entrada os cuento mi visita a BcnandCake. Hasta ahora!