dissabte, 30 de novembre de 2013

Curs amb Naomi Yamamoto - Curso con Naomi Yamamoto


I ara us explico una mica el curs amb Naomi yamamoto sugarcraft studio… una maravella!!!! Dos dies intensos, tan intensos que em fa fins i tot vergonya dir que quasi no vaig tenir temps de parlar amb les companyes de curs i no recordo el nom de totes.
La Naomi, una dona encantadora, pausada i amb molta paciència, ens va anar introduint en els seus secrets per crear aquestes maravelloses flors, vam treballar pètals amb una pasta tan prima com la de paper de fumar per aconseguir un resultat espectacular. Sort que abans de marxar vaig fer unes quantes fotos perquè per mala sort la capsa on transportava el pastís es va trencar i alguns pètals es van trencar, no us podeu imaginar quina ràbia em va fer, després de la feinada que vam tenir!
Gràcies Patricia Schmidt i Escribà Academy per l’oportunitat que ens heu donat de poder conèixer aquesta gran artista.

M’oblidava dir-vos que vam tenir un gran traductor de japonès, en Hiro, tan dolç i atent com la mateixa Naomi.

Y ahora os cuento un poco el curso con Naomi Yamamoto… una maravilla!! Dos días intensos, tan intensos que me hace incluso vergüenza decir que casi no tuve tiempo de hablar con las compañeras de curso y no recuerdo el nombre de todas.
La Naomi, una mujer encantadora, pausada y con mucha paciencia, nos fue introduciendo en sus secretos para crear estas maravillosas flores, trabajamos pétalos con una pasta tan delgada como la de papel de fumar para conseguir un resultado espectacular. Suerte que antes de marcharme hice unas cuantas fotos porque la caja donde transportaba el pastel se rompió y algunos pétalos se rompieron, no os podeis imaginar qué rabia me dio, después de la faena que tuvimos!
Gracias Patricia Schmidt y Escribà Academy por la oportunidad que nos han dado de poder conocer esta gran artista.
 
Olvidaba deciros que tuvimos un gran traductor de japonés, Hiro, tan dulce y atento como la misma Naomi.


Els meus ranuncles
Mis ranúnculos
Les explicacions de Naomi 
Las explicaciones de NaomiUna abraçada per a tots!
Un abrazo para todos!