divendres, 6 de desembre de 2013

Cursos desembre - Cursos diciembre


Flors nadalenques: ponsettia i grèvol - Flores navideñas: ponsettia y acebo



16 i 18 de desembre, de 16.30 h a 20.30 h (aprox)

Flors en pasta de goma
El curs serà de 8 hores repartides en dos dies ja que necessitem que els pètals i les fulles estiguin secs abans del muntatge.

Farem una poinsettia, amb cadascun dels seus pètals filats i dos branques de grèvol. 






16 y 18 de diciembre, de 16.30 h a 20.30 h (aprox)

Flores en pasta de goma
El curso será de 8 horas repartidas en dos días ya que necesitamos que los pétalos y hojas estén secos antes del montaje.
Haremos una poinsettia con cada uno de sus pétalos alambrados y dos ramas de acebo



Iniciació al fondant - Iniciación al fondant

 



21 de desembre, de 9.30 h a 14 h (aprox)

Cada alumne disposarà d’un pa de pessic, el farcim per dins i per fora amb ganaché, aprenem com utilitzar les eines, la tècnica del tenyit, com folrar i finalment el decorem. S'entrega dossier amb receptes i consells. 

El taller és 100% pràctic ja que cada alumne treballa la decoració del seu pastís. 

21 de diciembre, de 9.30 h a 14 h (aprox)

Cada alumno dispondrá de un bizcocho, lo rellenamos por dentro y por fuera con ganaché, aprendemos cómo utilizar las herramientas, la técnica del teñido, como forrar y finalmente el decoramos. Se entrega dossier con recetas y consejos.

El taller es 100% práctico ya que cada alumno trabaja la decoración de su pastel. 



Pastís 3D, Minion Nadalenc - Tarta 3D, Minion navideño

28 de desembre, de 10 h a 18 h aprox.

En aquest curs aprendrem com fer un pastís en 3D amb estructura interna. El cos de Minion és tot de pa de pessic

El taller és 100% pràctic ja que cada alumne treballa la decoració del seu pastís 3D. 

S’entrega dossier amb receptes.





28 de diciembre, de 10 h a 18 h aprox.

En este curso aprenderemos cómo hacer una tarta en 3D con estructura interna. El cuerpo del Minion es todo bizcocho

El taller es 100% práctico ya que cada alumno trabaja la decoración de su tarta 3D. 
Se entrega dosier con recetas.



Més informació a sucreglace2012@gmail.com

Más información en sucreglace2012@gmail.com