dissabte, 4 d’octubre de 2014

Scooby-doo - Minion

Després d’unes llargues vacances ja torno a ser aquí amb nous pastissos.

Después de unas largas vacaciones ya vuelvo a estar aquí con nuevas tartas. 


Scooby-doo

L’Scooby-doo és un personatge que m’agrada molt i que feia temps tenia ganes de fer. Hi ha pastissos que et fan patir perquè no acabes de trobar-li el punt que voldries i en canvi n’hi ha d’altres amb els que et diverteixes molt fent-los i que et surten quasi amb els ulls clucs, segur que heu adivinat que aquest ha sigut dels divertits.
Les figures de tots els personatges estan fets amb impressió comestible i siluetejats sobre pasta de goma perquè un cop secs s’aguantessin bé.

Scooby-doo es un personaje que me gusta mucho y que hacía tiempo tenía ganas de hacer. Hay tartas que te hacen sufrir porque no acabas de encontrarle el punto que quieres y en cambio hay otras con las que te diviertes mucho haciéndolas y que te salen casi con los ojos cerrados, seguro que habéis adivinado que ésta ha sido de las divertidas. 

Las figuras de todos los personajes están hechas con impresión comestible y silueteadas sobre pasta de goma para que una vez secos se sostuvieran bien.Minion


Dos Minion, però el segon no podreu veure’l massa bé perquè les fotos han sortit fatal, sempre dic que la meva assignatura pendent és la fotografia!

Dos Minion, pero el segundo no podréis verlo demasiado bien porque las fotos han salido fatal, siempre digo que mi asignatura pendiente es la fotografía!

Aquest seria el primer

Este sería el primero


I el segon el volien igual però hi vaig canviar algun complement

Y el segundo lo querían igual pero cambié algún complemento


Sí, sí ja us ho deia que les fotos són molt dolentes, no sé què he fet amb la càmera, m’han sortit molt i molt fosques, les he arreglat una mica però tot i així…

Sí, sí ya os lo decía que las fotos son muy malas, no sé que he hecho con la cámara, me han salido muy oscuras, las he arreglado un poco pero aún así...

Excursionista


Aquest pastís va ser l’últim que vaig fer abans de marxar de vacances

Esta tarta fue la última que hice antes de irme de vacaciones